Fotó: sztv

A Szombathelyi Televízió megszüntette a polgármester propaganda műsorát, a Fidesz meg kiakadt, mint a kakukkos óra

Farkas Bazsi
2019. március 25. hétfő, 12:52
Nincsen többé Péntektől péntekig

A legutóbbi szombathelyi közgyűlésen, újratárgyalás után erősítette meg az immár többségbe került ellenzék, hogy mivel az utóbbi időkben eléggé kiegyensúlyozatlan volt a Szombathelyi Televízió műsora, így leváltják annak az azt kiadó Szombathelyi Médiacentrum vezetőjét Lovass Tibort. Lovasst nem rúgták ki, csupán vezetői posztjáról váltották le, helyére pedig Halmágyi Miklóst nevezték ki. 

 

Egészen múlt hétig minden pénteken külön műsora volt Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármesternek, ez volt a Péntekről péntekig. A szombathelyi Fidesz hozzánk eljuttatott közleményéből most az derül ki, hogy Puskás műsora megszűnt. Mutatjuk a közleményt, íme:

 

 

A Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója megdöbbenéssel  értesült arról, hogy a Szombathelyi TV Péntektől péntekig című adása  megszűnt. A több mint nyolc éve meglévő műsort, amelyben Szombathely  polgármestere minden héten beszámolt tevékenységéről a város  polgárainak, a szocialisták által kinevezett új tévéigazgató, Halmágyi  Miklós mindenféle indoklás nélkül megszüntetette.

 

Ez a döbbenetes cenzúra is jól illeszkedik a legsötétebb kommunista  időket visszaidéző politikai tisztogatások sorába, amelybe a  bevándorláspárti szocialista politikusok kezdtek a Jobbik és Molnár  Miklós támogatásával – miután megszerezték a közgyűlési többséget. Ez  lenne a szólásszabadság érvényre juttatása, tisztelt Nemény András?

 

Egyúttal követeljük: egy elvtelen együttműködés következtében tizenegy  politikus bizalmát élvező Halmágyi Miklós szocialista tévéigazgató  nyilvánosan magyarázza meg, milyen szakmai indokok alapján tagadja meg  a több mint tizenkétezer szavazattal megválasztott polgármestertől,  hogy tájékoztassa az itt élőket a szombathelyi történésekről!

 

Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás