Fotó: advent.szombathely.hu

A szombathelyi hivatalosan is az ország egyik legjobb adventi vására

Vágvölgyi Bálint
2018. december 4. kedd, 20:11
Szakmai elismerést kaptunk.

A Travelo gyűjtötte össze azokat az adventi vásárokat, amiket szerintük kár lenne kihagyni. A lap természetesen megemlíti a budapesti Vörösmarty téri és a Bazilika előtti vásárt, a nagyobb városok közül pedig a a szegedi, székesfehérvári, debreceni, győri és nyíregyházi mellé a szombathelyi karácsonyi forgatag is felkerült a listára.

 

A szombathelyi vásárról ezt írják: november 23. és december 24. között karácsonyi fényekbe borul a szombathelyi Fő tér, a Városháza előtt pedig egy olyan hatalmas világító gömbbel találkozhatunk, amiben sétálgatni lehet. A fő attrakció a fényszökőkút, de a gyerekek kedvence valószínűleg a síelő rénszarvas lesz, melynek az ölébe is be lehet ülni. Óvodások, iskolások, művészeti csoportok, civil szervezetek és ismert együttesek lépnek színpadra minden nap. Az esti órákban pedig fényfestést tartanak a Fő téren.

 

Lehet örülni az elismerésnek.

 

Élő: kukkants be velünk a szombathelyi adventi vásárra!

Ma este hivatalosan is megnyitják a szombathelyi adventi vásárt, amit mi élőben közvetítünk nektek. Megnyitjuk a szombathelyi Adventi vásárt Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. comments powered by


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás