Fotó: Vágvölgyi Bálint

Visszatér Szombathelyre a Haladás volt középpályása, Rácz Barnabás

ugytudjuk.hu
2019. március 8. péntek, 17:27
Ellenfélként.

A Szombathelyi Haladás saját nevelésű középpályása, Rácz Barnabás a télen igazolt Újpestre, a hétvégén már ellenfélként lép pályára a Rohonci úton. Rácz a zöld-fehérek hivatalos honlapjának nyilatkozott a meccs előtt.

 

- Jól érzem magam Újpesten, rendszeres játéklehetőséget kapok és csapat is jól szerepel – mondta Rácz. – A beilleszkedéssel sincs probléma, úgy érzem, befogadtak a srácok. A gólok, gólpasszok viszont egyelőre hiányoznak a játékomból – ezeken javítanom kell. A saját játékomat nem az én tisztem megítélni, ez a szakmai stáb dolga. Ami a szombati bajnokit illeti, ugyanúgy készülök, mint bármelyik más, soron következő bajnokira – de természetesen tudom, hogy azért számomra egy különleges meccs lesz.

 

Furcsa lesz ellenfélként pályára lépni a Haladás Stadionban, de ezt félre kell tennem, hiszen az Újpest játékosa vagyok, csapatom céljaiért küzdök.

 

A héten nem beszéltem volt csapattársaimmal és ők sem kerestek annyiszor, mint korábban, majd a meccs után beszélünk. Azon nem gondolkodtam, hogy fogadnak a Hali-szurkolók, a meccsre koncentrálok, nem az esetleges reakciókra. Mindenesetre amikor Szombathelyen futballoztam, jó viszonyt ápoltam a drukkerekkel.

 

A Szombathelyi Haladás - Újpest FC találkozó szombaton 17 órakor kezdődik. A szombathelyiek várhatóan a Király – Habovda, Saláta, Tamás, Németh Milán – Dausvili, Golodiuk, Ivanov, Ofosu – Rui Pedro, Gaál összeállításban lépnek pályára.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás