A mentőknek adta a kertjében termett egzotikus gyümölcsök árát a szombathelyi újságíró kollégánk

Farkas Bazsi
2018. szeptember 25. kedd, 10:08
Becsületkasszás módszerrel gyűjtött.

Egyelőre nem is tudom eldönteni, hogy ki is a jobb fej, a 112press.hu-t működtető Tánczos Misi kollégánk vagy azok az olvasók, akik elzarándokoltak a becsületkasszájához és vásároltak párat a pawpaw gyümölcsből.

 

A gyümölcs Misi kertjében termett és 500 forintos darabáron kínálta, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a befolyt összeget a szombathelyi mentőállomásnak ajánlja fel. Nyolc óráig tartott az akció és összesen 29 gyümölcsöt vásároltak meg, ami azt jelentette volna, hogy 14 ezer 500 forintnak kell lennie a kasszában. Ehhez képest…

 

Felnyitottuk a becsületkasszát - Pawpaw-ból támogatás a mentőknek

Hirtelen ötlettől vezérelve ajánlottuk fel a hazánkban szinte ismeretlen egzotikus gyümölcsöket jótékony célra és nem tudtuk, vajon lesz-e olyan, aki hajlandó 500 forintot áldozni egyetlen gyümölcsért. Végül 29 gyümölcs kelt el 8 óra alatt, a vásárlókat senki sem ellenőrizte, hogy bedobják-e a pénzt a becsületkasszába.

 

21 ezer 100 forintot számoltak meg a kassza kinyitása után. 

 

A 21 ezer forint ugyan nem egy bődületes összeg, de a mentők arra fordíthatják, amire éppen szükségük van - írja a 112press, és azt kell, hogy mondjuk teljesen igaza van. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás