Egyelőre nem is tudom eldönteni, hogy ki is a jobb fej, a 112press.hu-t működtető Tánczos Misi kollégánk vagy azok az olvasók, akik elzarándokoltak a becsületkasszájához és vásároltak párat a pawpaw gyümölcsből.

 

A gyümölcs Misi kertjében termett és 500 forintos darabáron kínálta, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a befolyt összeget a szombathelyi mentőállomásnak ajánlja fel. Nyolc óráig tartott az akció és összesen 29 gyümölcsöt vásároltak meg, ami azt jelentette volna, hogy 14 ezer 500 forintnak kell lennie a kasszában. Ehhez képest…

 

Felnyitottuk a becsületkasszát - Pawpaw-ból támogatás a mentőknek

Hirtelen ötlettől vezérelve ajánlottuk fel a hazánkban szinte ismeretlen egzotikus gyümölcsöket jótékony célra és nem tudtuk, vajon lesz-e olyan, aki hajlandó 500 forintot áldozni egyetlen gyümölcsért. Végül 29 gyümölcs kelt el 8 óra alatt, a vásárlókat senki sem ellenőrizte, hogy bedobják-e a pénzt a becsületkasszába.

 

21 ezer 100 forintot számoltak meg a kassza kinyitása után. 

 

A 21 ezer forint ugyan nem egy bődületes összeg, de a mentők arra fordíthatják, amire éppen szükségük van - írja a 112press, és azt kell, hogy mondjuk teljesen igaza van. 


 

comments powered by Disqus

Celldömölk mellett történt tragédia.

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Twitter megosztás Google+ megosztás