A kutyapártos Pavelkovits Petra köszöni a lehetőséget, de nem kér a városi cégek felügyelő bizottsági helyeiből

BZ
2019. március 4. hétfő, 15:10
Sem fizuért, sem ingyen.

Emlékezetes, néhány hete videóüzenetben jelentette be Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi mindensége, hogy a 2019-es önkormányzati választási kampányban együttműködik az ellenzéki összefogás alkotta csapattal.

 

Nemény András polgármesterjelöltségét bejelentő sajtótájékoztatón is megjelent, ám nem mutatták be a képviselőjelöltek között - noha a jelöltek közt változás még lehet, ahogy ígérték.

 

A csütörtöki, szünetekkel és Hende Csabával megtüzdelt maratoni közgyűlésen az ellenzéki többség kezdeményezte bizottsági, illetve a város tulajdonában lévő gazdasági társaságok felügyelőbizottsági helyeinek módosítását. Így került a képbe újra Pavelkovits Petra.

 

Erre reagálva az MKKP korábbi országgyűlési képviselőjelöltje az alábbi közleményt adta ki:

 

A félreértések és a folyosói, rosszindulatú pletykák elkerülése végett az alábbi közleményt szeretném közzétenni:

 

Nagyon szépen köszönöm az Éljen Szombathely Egyesületnek, hogy felajánlották a Szompark Kft. felügyelő bizottsági tagságát, őszintén jól esett, hogy rám gondoltak,

 

ám ennek ellenére vissza kell utasítanom a pozíciót, ugyanis a Magyar Kétfarkú Kutyapárt tagjaként semmiféle gazdasági társaság felügyelő bizottságának munkájában nem kívánok részt venni sem javadalmazás fejében, sem anélkül.

 

Mi a MKKP-nál mindig is kiemelten figyeltünk és figyelünk környezetünk védelmére és rendben tartására - legyen szó szemétszedésről, virágok, fák ültetéséről, padok építéséről -, és az is tény, hogy Szombathelyen bőven akadnak gondok ezen a területen,

 

DE! A Magyar Kétfarkú Kutyapártnál mi mindannyian - legyen szó párttagról, passzivistáról, képviselőről - önkéntes alapon végezzük ezeket a munkákat, anyagi, továbbá politikai hasznot nem kívánunk húzni belőle, minden tettünkkel a köz javát szeretnénk szolgálni.

 

Természetesen a kampányban és a jó ügyek mentén továbbra is együttműködünk az Egyesülettel, hisz ők is a városunkért, a lakókért dolgoznak és valóban egyedülálló az országban az az összetartás, ami az ellenzéki pártok közt ebben a városban zajlik, de mi szeretnénk megmaradni annak a bizonyos (kétfarkú) kakukktojásnak, ami mindig is voltunk. De hát épp ezért vagyunk mi a helyi Fidesz szerint is a szivárvány-koalíció. Köszönöm a figyelmet, örök életet, ingyen sört mindenkinek!

Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Livia alias VZFPPL

 

Disclaimer: Petra szerkesztőségünk tagja, de még mindig nem sütött nekünk tortát. Most már kezdünk türelmetlenek lenni emiatt.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás