A hétvégén újra zúznak az amerikai focisok Szombathelyen

Vágvölgyi Bálint
2018. október 18. csütörtök, 19:14
Barátságos meccset játszik a Crushers.

Ha valaki már nagyon ki lenne éhezve egy kis amerikai focira, annak már nem kell sokat várnia, ugyanis a Szombathely Crushers szombaton a Diósd Saints csapatával játszik hazai pályán barátságos scrimmage mérkőzést. A találkozó 14.30-kor kezdődik az SZSE pályán, a belépés díjtalan.

 

VIDEÓ - Csontdaráltunk!

Bekéredzkedtünk a Divízió I-es bajnok Szombathely Crushers egy edzésére a nemesbődi focipályára és kipróbáltuk mennyire lennénk pengék az egyes posztokon. Ellátogattunk a divízió II-es bajnok Szombathely Crushers amerikai foci csapatához, és kipróbáltuk, hogy mennyire van tehetségünk a sportághoz. Ha esetleg neked is kedved lenne csontdarálni, akkor nézz ki szeptember 22-én a Crushers nyílt edzésére, ahol akár a csapat tagja is lehetsz!


A scrimmage mérkőzésen nem lépnek pályára a speciális csapategységek, és hangosítás sem lesz. Ez inkább egy közös edzés, mint valódi meccs, különböző játékelemeket szimulálnak a felek, majd támadósorozatokat is vezetnek, ami ránézésre ugyanolyan mint egy mérkőzés, de nincsenek játékvezetők és a szabályok is eltérők lehetnek.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás