Vágvölgyi Bálint
2018. október 18. csütörtök, 19:14
Barátságos meccset játszik a Crushers.

Ha valaki már nagyon ki lenne éhezve egy kis amerikai focira, annak már nem kell sokat várnia, ugyanis a Szombathely Crushers szombaton a Diósd Saints csapatával játszik hazai pályán barátságos scrimmage mérkőzést. A találkozó 14.30-kor kezdődik az SZSE pályán, a belépés díjtalan.

 

VIDEÓ - Csontdaráltunk!

Bekéredzkedtünk a Divízió I-es bajnok Szombathely Crushers egy edzésére a nemesbődi focipályára és kipróbáltuk mennyire lennénk pengék az egyes posztokon. Ellátogattunk a divízió II-es bajnok Szombathely Crushers amerikai foci csapatához, és kipróbáltuk, hogy mennyire van tehetségünk a sportághoz. Ha esetleg neked is kedved lenne csontdarálni, akkor nézz ki szeptember 22-én a Crushers nyílt edzésére, ahol akár a csapat tagja is lehetsz!


A scrimmage mérkőzésen nem lépnek pályára a speciális csapategységek, és hangosítás sem lesz. Ez inkább egy közös edzés, mint valódi meccs, különböző játékelemeket szimulálnak a felek, majd támadósorozatokat is vezetnek, ami ránézésre ugyanolyan mint egy mérkőzés, de nincsenek játékvezetők és a szabályok is eltérők lehetnek.

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás