Fotó: Ugytudjuk.hu

A Haladás 9 mérkőzése nyeretlen, 6 meccse pontot, 4 meccse gólt sem szerzett a labdarúgó NB I-ben, amelyre nem hatott sem az edzőváltás, sem Király kapus lecserélése eddig, a szombathelyiek utolsók a tabellán, holnap az éllovas Fradit fogadják – a válságról Keringer Zsolttal, a Haladás Szurkolói Kör elnökével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

 

DIGI Sport, Reggeli Start - Keringer Zsolt

2018.11.09. 9 mérkőzése nyeretlen, 6 meccse pontot, 4 meccse gólt sem szerzett a labdarúgó NB I-ben a Haladás, amelyre nem hatott sem az edzőváltás, sem Király kapus lecserélése eddig, a szombathelyiek utolsók a tabellán, holnap az éllovas Fradit fogadják - a válságról beszélgettünk Keringer Zsolt szurkolói kör elnökkel.

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás