Fotó: Vágvölgyi Bálint

A Haladás nem törődik bele Király Gábor három meccses eltiltásába

Vágvölgyi Bálint
2019. március 21. csütörtök, 08:14
A klub meghallgatást kér a fegyelmi bizottságtól.

Immár hivatalossá vált, amit korábban mi is megírtunk, a szombati Ferencváros elleni bajnoki kiállított Király Gábort három mérkőzésre tiltotta el az MLSZ.

 

Korábbi FIFA-játékvezető szerint is szabálytalan volt a Fradi első gólja a Haladás ellen

Vágvölgyi Bálint Király Gábor is ezt tette szóvá a mérkőzést vezető bírónál, ami után az kiállította. Ahogy már korábban megírtuk, szombaton a Szombathelyi Haladás a Ferencváros vendégeként kapott ki 2-0-ra. A mérkőzés egyik legvitatottabb jelenete a hazaiak első gólja volt, miután Karakó Ferenc játékvezető kiállította Király Gábort.


Az MLSZ fegyelmi bizottsága büntette három bajnoki meccsel a kapust, mert a bírói jelentés szerint sértő kifejezést használt Karakó Ferenc játékvezetőre. Ezzel szemben Király Gábor azt nyilatkozta, egyetlen szitokszó, káromkodás sem hagyta el a száját. Klubja éppen ezért fellebbezni fog az ítélet ellen.

 

Nem hagyjuk annyiban az ítéletet, meghallgatást kérünk a fegyelmi bizottságtól, ahol Király Gábor is elmondhatja a véleményét. Ennél többet az üggyel kapcsolatban nem szeretnénk mondani.

 

– mondta el Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klubhonlapnak.

 

Király jelen állás szerint a Puskás Akadémia elleni hazai, a diósgyőri és az MTK elleni, szintén hazai bajnokin nem védhet.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás