Fotó: Vágvölgyi Bálint

A Falco edzője azt mondja, nem szabad elbíznia magát a csapatának

Vágvölgyi Bálint
2019. május 19. vasárnap, 12:34
Okorn szerint hiába a több, mint 40 pontos győzelem, kedden egy teljesen más meccs lesz.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szombaton este nagyon brutálisan megverte a Kecskemétet a kosárbajnokság negyeddöntőjének első meccsén. A találkozó után a két edző értékelte a látottakat.

 

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője: Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, gratulálok a csapatnak, komoly munkát végeztek. Az első pár percben egy kicsit idegesek voltunk, tudtam, hogy az első mérkőzés mindig veszélyes. A különbség nem fontos, csak a győzelem a lényeg. Kedden új meccs kezdődik, teljesen más Kecskemétet várok, biztos vagyok benne, hogy igyekeznek majd megmutatni az igazi karakterüket. Nem ez a realitás, nem szabad elbízni magunkat.

 

Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, nagyon szépen játszottak, illetve gratulálok a közönségnek is, sportszerűen szurkoltak, remek hangulat volt ismét az Arénában. Nagyon jó alanyai voltunk annak, hogy gálát rendezett a Falco. Hagytuk őket a saját játékukat játszani, nem volt energiánk védekezésben, ők pedig nem tették meg azt a szívességet, hogy ezt nem használták ki. Óriási potenciál van bennük támadásban. Az első pár percben eldőlt a meccs, onnantól már csak a végeredmény volt a kérdés. Igyekeztem mindenkinek sok lehetőséget adni, örülök, hogy a fiatalok is szokhatták a légkört, hogy milyen play off egy fantasztikus szurkolótábor előtt. A második félidő már csak formalitás volt, de az állás 1-0, az teljesen mindegy, hogy harminc, negyven, vagy ötven pont a különbség. A célunk az, hogy kedden nyerjünk, szeretnénk mindent megtenni ezért.

 

(via BB1.hu)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás