Fotó: Vágvölgyi Bálint

A csoport legerősebb ellenfele vár a kissé megfogyatkozott Falcóra a nemzetközi kupában

Vágvölgyi Bálint
2018. október 31. szerda, 09:49
Balmazovics el sem utazott Olaszországba, Norfleet játéka kérdéses.

Ma este, 20:30-tól az olasz Sassari vendége lesz a Falco a FIBA Europe Cup 3. fordulójában. A hazaiak eddig mindkét meccsüket megnyerték, a sárga-feketék egy győzelemmel és egy vereséggel várják a találkozót.

 

A Falco kedden kora délután indult el Algheroba, ahonnan autóbusszal Sassari felé vették az irányt. Este, egy rövid pihenő után pedig már edzést is vezényelt Gasper Okorn a meccs helyszínén.

 

"A Sassari a csoport kiemelkedő csapata. Több kiváló játékossal. Nálunk Balmazovics gyomor fertőzés miatt el sem utazott, Norfleet megfázással küzd. Kemény meccset várok, számunka egy jó felmérő lesz" – nyilatkozta a klubhonlapnak a csapat vezetőedzője.

 

A meccset itt lehet majd élőben nézni:

 

LIVE - Dinamo Sassari v Falco Vulcano - FIBA Europe Cup 2019

Watch the live Regular Season game between Dinamo Sassari and Falco Vulcano from the FIBA Europe Cup 2019 #FIBAEuropeCup Subscribe: http://fiba.com/subYT Click here for more: http://www.fiba.basketball/europecup/18-19 Facebook: http://facebook.com/FIBA Twitter: http://twitter.com/FIBA Instagram: http://instagr.am/FIBA Sina Weibo: http://weibo.com/FIBAofficial

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás