Fehér Buda
2018. október 20. szombat, 11:31
Azért nem vették észre a vonatot, mert egy tűzijátékot néztek.

Legalább 58-an meghaltak, és több tucatnyian megsérültek, amikor egy száguldó vonat egy tömegbe hajtott India északi részén. A szerelvény még azután sem állt meg, hogy ennyi emberrel végzett.

 

A helyi rendőrök azt mondják, hogy az emberek két sín közé szorultak, mert egyszerre két vonat is érkezett. Szemtanúk szerint a gyilkos vonat még csak nem is dudált, hanem áthajtott az embereken, akik egy tűzijátékot néztek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hatóságok miért adtak engedélyt a tűzijátékra, amikor tudták, hogy a helyszín túlságosan közel lesz a sínekhez.

 

Egy sérült azt mondta, hogy egyáltalán nem emlékszik arra, hogy észrevették volna a vonatot. Az utolsó emléke az, hogy a tűzijátékot nézi, majd arra ébredt, hogy éppen kórházba viszik. 

 

Indiában rengeteg halálos baleset köthető a vonatokhoz, habár ez az eset mindenkit megdöbbentett. A legutolsó hasonló baleset 2016-ban történt, akkor 146-an haltak meg, amikor kisiklott egy szerelvény.

 

(via Metro)

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás