A győri alpolgármester szerint ő is tud úgy táncolni, mint a 17,5 millió dollárt kereső TikTok-sztár

Pintér Bence 2022-01-21 17:48:00
Az alpolgármester szerint nem a TikTokon kéne kiélniük magukat a fiataloknak, hanem inkább az iskolával, a tanulással kellene foglalkozniuk.

A Pesti TV vendége volt Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere, aki a Ki ette meg a misszionáriust? c. műsorban első sorban a TikTokról beszélgetett Zelenka Dóra műsorvezetővel, illetve Bálint Botonddal, a Pestisracok.hu főszerkesztő-helyettesével.

El tudjátok képzelni, hogy azért kaptok fizetést, mert három-tízmásodperces videóban táncoltok, táncikáltok? – hangzott el az első kérdés, amire Radnóti alpolgármester azt felelte, hogy nem tudja ezt elképzelni magával kapcsolatban, és ezt Bálint Botond is megerősítette, ő sem tudja magáról elképzelni.

 

Ezután bemutatták a tavaly 17,5 millió dollár (5,5 milliárd forint) bevételt összeszedő TikTok-sztár, Charli D'Amelio pár táncos videóját, amelyekben a műsorvezető szerint fura zenékre és fura mozdulatokkal táncolnak. Mi is mutatunk egy ilyen válogatásvideót:

Charli D'amelio Tiktok Dance Compilation // MARCH 2020

Hope You Enjoy Watching This, Check Out More Viral Compilations -Charli D'amelio Tiktok Dance Compilation (FEBRUARY 2020)https://www.youtube.com/watch?v=zCM...

Bálint Botond azt reagálta a videóra, hogy érdemes lenne tudni, honnan „szívódik ki” ez a pénz, és bizonyára azért keresnek keveset egyes szakmákban, mert az influenszerek ilyen sokat keresnek. „Honnan keveredik ez a pénz ide? Ez az izgalmas!”

Radnóti Ákos pedig azt mondta: „Ahogy láttam ezeket a produkciókat, ha összeszedném magam, hasonló táncmutatványokat tudnék, semmi különlegeset nem láttam benne, nyilvánvalóan ők valamilyen szinten sokkal ismertebbek, meg lehet, hogy több évet beleöltek ebbe, hogy gyakorolták, de igazából nem tartom olyan értékes dolognak.”

Az alpolgármester szerint nem ebben kéne kiélniük magukat a fiataloknak, hanem inkább az iskolával, a tanulással kellene foglalkozniuk.

Ezután a műsorvezető mesélt hosszasan arról, hogy mivel a műsor készítése miatt tavaly naponta 6-7 órát tiktokozással töltött, kiégett, és már a depresszió jelei mutatkoztak rajta, ezért tartottak egy kis szünetet a műsorban. Radnóti Ákos azt mondta, hogy észnél kell lenni a közösségi média fogyasztását és a tartalomelőállítást illetően.

Radnóti: A TikTokra a lazább témákat szoktam feltenni

A következő szegmensben át is tértek Radnóti Ákos TikTok-oldalára. „Nagyon kreatív és sokszínű vagy TikTokon” – dicsérte a műsorvezető az alpolgármester csatornáját. Radnóti elmondta: ide a lazább témákat hozza, ezzel szeretné megszólítani a fiatalokat, akik még talán nem foglalkoznak közélettel, de nem baj, ha ismerkednek vele. 

Azt is elmondta, hogy mindig meg szokta szavaztatni, hogy énekeljen-e, az Opitz Barbival közös éneklős videója a legnézettebb Facebookon és TikTokon is.

Arról is beszélt Radnóti, hogy direkt mutat be a TikTokon mindenféle sportokat, hiszen ő a sportért felelő alpolgármester is.

A műsor végén egy olyan videót mutattak be, ahol egy edzőteremben az edzését felvevő nő megköszönte a felvételen szereplő, mögötte lévő férfinak, hogy nem bámulta a fenekét, és erről beszélgettek a felek. Bálint Botond szerint a nőknek kell elgondolkozni, hogy milyen edzőruhát vesznek fel. Radnóti alpolgármester elmondta: vannak edzőtermek, ahol úgy vannak beállítva a gépek, hogy nem tudja az ember nem nézni a másikat.

Szólj hozzá!

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Kuznyecov: minden győri álma a feljutás

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.

LMP: nem halogatható a béremelés a felsőoktatásban!

Kanász-Nagy Máté értékelése szerint a kormány "magára hagyta" a felsőoktatásban dolgozó oktatókat és kutatókat.

56-57 négyzetméteres ingatlanra futja 30 millió forintból most Szombathelyen

A vármegyeszékhelyek közül, az első két hónap tranzakciói alapján Békéscsabán kapható 30 millió forintból a legnagyobb alapterületű, 103 négyzetméteres használt lakás.