Szegeden hozta a kötelezőt a Falco

Vágvölgyi Bálint 2021-11-06 19:40:00
A bajnokságban továbbra is veretlenek a sárga-feketék.

Váradi duplájával indult a mérkőzés, amire Hunt válaszolt triplával. Rossz kísérletek után Váradi újabb két kosarat dobott. A szombathelyiek csapatkapitánya egy perccel később is főszereplő volt, sportszerűtlent fújtak ellene. Balogh Szilárd csak az egyik büntetőt dobta be. Golomán kétszer is betalált, míg a szegedi triplák kimaradtak - írja a BB1.hu, kosaras szakportál. Szrecsko Szekulovics kért időt. Persons dobott be egy duplát, de Kovács Benedek is betalált. A szombathelyiek őrizték hat pont körüli előnyüket. A negyed hajrájában Hunt dobta meg második tripláját a mérkőzésen, de Kovács Benedek erre is válaszolni tudott. A vasiak irányították a találkozót, de a Szeged lőtávon belül maradt. 15-22.

Persons duplájával indult a második negyed. Somogyi is betalált az első percben, így a különbség nem változott. Persons pontjai után kettőre zárkózott a Szeged. Kovács Benedek és Somogyi Ádám kosaraival durrantott be újra a Falco. Polányi és Cook pontjaival zárkózott ismét a Szeged. Keller szabálytalansága után, Cook büntetőivel és Bognár duplájával átvette a vezetést a Szeged. Váradi egy triplával nyugtatta a szombathelyi kedélyeket, de a hazaiak ismét egyenlíteni tudtak. Az utolsó perc azonban ismét a szombathelyieké volt. 36-40.

Keller Ákos duplájával és Cook triplájával indult a második félidő. Clark is hintett egy hármast a 22. perc elején. A Falco jött ki élesebben a pihenőről,  Váradi kosarát követően 10 ponttal léptek meg sárga-feketék. Persons dobott egy triplát. Kifejezetten jó volt a mérkőzés, jó megoldások mindkét oldalon. A Falco kézben tartotta az irányítást, a Szeged egy percig sem adta fel. Persons nagyon jó napot fogott ki, hármasával három pontra vitte fel a csapatát. A másik oldalon Váradi emelkedett ki. 53-56-os állásnál Milos Konakov kért időt. Barac talált be, Cooktól jött rá a válasz. Szoros volt a találkozó, de az utolsó perc a vendégeké volt. Barac és Somogyi is triplát dobott. 58-68.

A Falco nagyon bekezdett, Somogyi triplájával 15 pontra nőtt az előnyük. A Szeged már nem tudott megújulni, közelebb kerülni a listavezetőhöz. A sárga-feketék 20 ponttal is vezettek, Keller Iván triplája és megítélt ráadás büntető egy picit életben tartotta a reményeiket. A csoda azonban elmaradt. A szombathelyiek győzelme teljesen megérdemelt. 75-91.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco KC Szombathely 75-91 (15-22, 21-18, 22-28, 17-23)

Naturtex-SZTE-Szedeák: Persons 21/6, Balogh 1, Hunt 8/6, Bognár 9/3, Alston 7. Cserék: Kerpel-Fronius -, Cook 23/6, Keller I. 4/3, Filipovics -, Polányi 2.

Falco KC Szombathely: Váradi 22/3, Somogyi 12/,6, Clark 7/3, Golomán 6, Keller 6. Cserék: Perl 9, Barac 15/3, Kovács B. 14/6, Verasztó -, Takács -, Horváth -, Sövegjártó -.

Szólj hozzá!

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”