Indul a Magyar Kerékpárosklub győri kampánya, amelyben nyerhetsz is

Pintér Bence 2021-06-17 16:31:13
Június és júliusban Győr lakói és cégei mutathatják meg, mennyire bringabarátok. A hétköznapi bringásoknak Inkább bringázz, Győr! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, havonta más-más városra fókuszáló kampányában.

Nyáron Győrre fókuszál a Magyar Kerékpárosklub idei rendhagyó kampánya. A részletekről pedig hadd számoljon be maga a Kerékpárosklub:

A cégeknek a kerékpáros munkába járás segítéséhez tippeket, a bringás közlekedőknek pedig nyereményjátékot kínál június-július során Győrben a Magyar Kerékpárosklub idei rendhagyó kampánya. A vizek városa a harmadik idei állomása a hétköznapi bringázást népszerűsítő kampánynak, amely áprilisban Budapesten indult, májusban Székesfehérváron folytatódott, és havonta más-más nagyvárosra fókuszál, ezúttal Győrre.

Inkább bringázz, Győr!

Ezzel a címmel indul képmegosztós nyereményjáték, amiben értékes nyereményeket nyerhet az, aki #győrbenbringázom hashtaggel posztol nyilvános képet az Instagramra vagy Facebookra arról, amerre a városban bringázik.

Vajon jobb bringás hangulatot mutat Győr, mint Budapest vagy Székesfehérvár tette a korábbi hónapokban? Június 15 és július 14. között kiderül. Az Inkább bringázz, Győr! játék július 14-ig tart, a résztvevők kerékpáros kiegészítőket és egy kerékpárt nyerhetnek. Részletek a Bringázz a munkába! Facebook-oldalán.

Workshop a cégeknek

Hogyan és milyen tényezők hatására alakult a hazai kerékpáros közlekedés helyzete az elmúlt időszakban? Hogyan reagál erre a piac és miként a cégek? Mi kell ahhoz, hogy még többen válasszák a hétköznapi közlekedés legfenntarthatóbb, legegészségesebb, és legvárosbarátabb módját?

Erről és sok másról is szó lesz azon az online workshopon , amit a Bringázz a munkába! idei kampánya keretein belül szervez júniusban Győrbe a Magyar Kerékpárosklub olyan cégek vezető munkatársai számára, akik nyitottak a kerékpáros közlekedésre vagy már elkötelezettek mellette, de szeretnének megismerkedni az ezzel kapcsolatos tapasztalatokkal.

A június 30-án délelőtt 10 órakor kezdődő ingyenes, de regisztrációhoz kötött online műhelyfoglalkozás résztvevői a fentieken kívül megtudhatják, milyen előnyöket jelenthet egy vállalkozásnak és a dolgozóinak, ha inkább a kerékpárt választják munkába járásra, és esettanulmányok révén megismerhetik a kerékpárosbarát helyi vállalkozások jó gyakorlatait, illetve hasznos tippeket kapnak arra is, hogyan tehetik néhány igen egyszerű lépéssel kerékpárosbaráttá cégüket.

A workshopon részt vevő cégeknek is lesz esélye nyereményhez jutni: egyikük egy kisebb kerékpárflottával lehet gazdagabb, ha véget ért a kampány.

Magyar Kerékpárosklub nem titkolt célja, hogy a nagyvárosok speciális, helyi jellegzetességeire fókuszálva felkeltse az egészséges versenyszellemet: melyik városban mozdulnak meg többen, honnan posztolnak több képet, hol lesznek aktívabbak a cégek és a városvezetés a kerékpáros közlekedés elősegítésében? Győr után sorra kerül még Debrecen, Kecskemét, Miskolc és Szeged is. Bringázzunk, és lássuk meg!

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.