Két oldalon keresztül a semmiről beszélt Simon Róbert Balázs a GyőrPlusznak adott „interjúban”

Pintér Bence 2021-03-26 20:02:00
Az Ugytudjuk.hu-nak ígért nagyinterjú elől elmenekült Győr fideszes országgyűlési képviselője.

Mint ismeretes, az Ugytudjuk.hunak ígért nagyinterjú elől elmenekült Simon Róbert Balázs, Győr fideszes országgyűlési képviselője, aki a héten elindította 2022-es kampányát azzal, hogy a híresen független GyőrPlusznak adott egy interjút.

A – nem túl belemenős – kérdésekre adott válaszaiban egyébként főleg központi fideszes panelek visszamondására szorítkozott a fideszes képviselő, aki szerint a kormány jól felkészült a koronavírus-járvány harmadik hullámára és jól kezelte azt, bezzeg az EU mindent rosszul csinált; az ellenzék oltásellenes, hazug és képmutató. „Nekünk most egyszerre kell megküzdenünk a baloldallal és a járvánnyal, ami egy emberpróbáló feladat” – mondta a képviselő.

Ezekre a kérdésekre nem hajlandóak válaszolni Győr fideszes országgyűlési képviselői

Összeszedtük, hogy mit kérdeznénk Győr országgyűlési képviselőitől, ha le mernének ülni velünk egy interjúra: a strandberuházástól a Borkai-botrányon, a színház lebontásán és parlamenti munkájuk mérlegén át egészen addig, hogy mit tettek azért, hogy Győr ne kerüljön nehéz anyagi helyzetbe az elvonások miatt. Kara Ákos nem hívott minket vissza, Simon Róbert Balázs inkább nem vállalta az interjút.

Ezután elsorolta a kormány gazdaságpolitikai intézkedéseit, amelyekkel szerinte újra lehet indítani a gazdaságot, majd kérdésre felsorolta a Modern Városok Programban megvalósuló fejlesztéseket, amelyek közül valójában csak az új élményfürdőről van döntés – arra azonban itt sem tért ki, hogy miért kerül ez a projekt az eredetileg bejelentett 8,5 milliárd forint helyett 21 milliárd forintba.

A Mosoni-Duna új hídja és az Ipar út és a Bácsai út összekötése kapcsán pontosan így fogalmazott: „Azért is lobbizom, hogy lehetőség szerint még ebben évben megszülessen a kormányzati döntés az észak–déli irányú, városon belüli közlekedést segítő új tehermentesítő út építéséről.”

Magyarán szólva erről a projektről még mindig nincs döntés, ahogy az új mentőállomás építésének is csak az „előkészítésén” dolgoznak – azaz egy darab  Beszélt emellett arról is, hogy komoly kihívás a járvány idején egyéni körzet képviselőjének lenni, mivel nem tud találkozni az emberekkel. A jövő évi választás kapcsán még elmondta: „A mozgolódás már érezhető. A baloldalon elkezdődött a tülekedés, többen is bejelentették, hogy szeretnének elindulni a nyár végére tervezett ellenzéki előválasztáson. Az ellenzéki politikusok alpári stílusú megnyilatkozásaiból az is kiolvasható, hogy részükről minden eddiginél piszkosabb, aljasabb kampányra számíthatunk.”

Ahogy azt itt közreadtuk, mi az elmúlt négy év eredményei mellett például arról kérdeztük volna Simon Róbert Balázst, hogy miért drágult az élményfürdő lassan az eredeti ár háromszorosára, miért nem voltak győri tárgyú felszólalásai a parlamentben, mit gondol a győri színház lebontásának tervéről, és lobbizott-e azért, hogy Győrtől ne vonjon el a kormány összesen 18 milliárd forintot, és ha igen, miért nem sikerült ez.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.