Megszületett Léna, Odett és Hunor

Vágvölgyi Bálint 2021-01-18 15:23:35
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Török Imre és Horváth Anett leánya: Adél, Fekete-Nagy Dániel és Czető Kata leánya: Olívia, Molnár Péter és Tislér Judit Eszter fia: Kornél, Németh János és Németh Judit Szonja fia: Zalán János, Tóth Richárd és Nagy Veronika fia: Alex Dorián, Bankits Krisztián és Bertók Julianna leánya: Norina Hanna, Varga József és Bertha Tímea fia: Zsombor, Németh Bence és Szandi Zsófia Judit fia: Buda, Nagy Adrián Sándor és Kubu Renáta Ildikó fia: Nolen Adrián, Vaski András és Freyler Edina leánya: Léna, Németh Márk és Wágner Vivien leánya: Szofi, Csonka Balázs és Csőre Zsuzsanna Margit lreánya: Petra Zsuzsanna, Tóth István Lajos és Sipos Orsolya fia: Flórián, Mráz Gergely és Kazár Judit fia: Bendegúz, Szanyi Ádám és Nagy Alexandra Valéria leánya: Zoé Lea, Szilágyi Ákos és Szalai Kornélia leánya Noé, Németh László és Takács Georgina leánya: Norina Szonja, Vincze Zoltán és Katona Kata fia: Ádám, Pados Milán és Pethő Ramóna leánya: Dorottya, Csécsenyi Zoltán és Tófei Ildikó leánya: Zoja Anna, Varga Tibor és Horváth Zsanett fia: Palkó, Takács Ákos és Lendvai Adél Bernadett leánya: Léda Lea, Szigetvári Tamás László és Molnár Éva leánya: Dorka, Hornok Péter és Szabó Anett leánya: Inez, Déri Tamás és Kálovics Bernadett fia Vince, Szekér Zoltán és Sali Tünde fia: Levente, Sauer Gábor és Prisznyák Nóra fia: Marcell, Barabás Kornél és Pados Eszter leánya: Anna, Baranyai Tibor István és Polgár Csilla Regina fia: Barnabás, Sulics Ádám és Kőmíves Enikő fia: Hunor, Erdősi Gergely és Steiner Szandra leánya: Zille, Zancsics Milán és Kovács Eszter fia: Levente, Bedőcs Martin és Kósik Bettina leánya: Odett

HÁZASSÁG:

Tóth Dániel és Sümegi Nikolett, Teket Nándor és Polgár Szidónia Anna

HALÁLESET: 

Szakonyi Gyöngyi, Boczkó Lajos, Csonka Tibor, Németh Jánosné Kovács Ilona, Gömbös Gyula, Kaposi László, Rába Gyuláné Rössler Mária, Dernóczi Gyula, Szabó Gyula Antalné Márkus Mária, Sipos József, Feitli Károly, Kovács Józsefné Szemes Anna, Horváth Lajosné Weiser Katalin, Horváth Eszter, Szekeres Istvánné Barkovics Magdolna, Maximovics Ferencné Polgár Rozália, Káncz Józsefné Pintér Eszter, Szalai Imréné Gáspár Terézia, Gergely Árpád Ferencné Kiss Mária Anna, Varga Jenő, Dienes Tamás, Zugonics Imre Zoltán, Csándli Jenőné Sipos Erzsébet, Saly Józsefné Sipőcz Ilona, Vincze Károly, Matók Lajos Dezső, Kónya Elemér, Fekete Jánosné Horváth Erzsébet, Zsolnai László, Domokos Sándor, Farkas Miklós Antal, Soós Csaba, Derdák Tibor

Szólj hozzá!

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.