Jelen állás szerint Dragóner lesz a Szombathelyi Haladás egyetlen téli érkezője

Vágvölgyi Bálint 2021-01-14 15:14:41
Mátyus János ugyan szeretne még egy belső védőt is, de tisztában vagy azzal, meddig nyújtózkodhat a klubvezetés.

A Szombathelyi Haladás szombaton lejátssza első kettő felkészülési meccsét a téli időszakban, Siófokon és Felcsúton is játszanak egy-egy meccset. A zöld-fehérektől télen eddig Tóth Barna távozott, helyére a Zalaegerszegről érkezett Dragóner Filip és kölcsönből visszatért a középpályás Illés Bence.

– Csakúgy mint egy évvel ezelőtt – szerencsére – most télen sincs az a klasszikus, régi felkészülés, amikor hónapokon keresztül csak edzettek és edzettek a csapatok – mondta Mátyus János, a Hali vezetőedzője a klubhonlapnak. – Ez a rövidebb felkészülési időszak – nem csak a labdarúgóknak – hanem alapesetben a szurkolóknak is jó hír lenne, hiszen hamarabb láthatnának újra bajnoki meccseket. Ám a pandémia miatt sajnos nem tudni mikor térhetnek vissza a nézők a lelátókra. Ebben a pár hétben egyetlen egy dolgom van, az, hogy fenntartsam a decemberi állapotot. E röpke felkészülés alatt tehát senki se várjon nagy csodákat, játékban és taktikában sem lesz nagy változás, persze néhány dolgot azért igyekszünk finomítani. Nagyon sok tehetséges fiatal készül velünk, az a feladatunk, hogy átsegítsük őket az utánpótlás-futballból a felnőtt labdarúgásba. A régi játékosok már tudják, hogy honnan jöttek és hová is tartanak. Azt egyelőre nem tudom megmondani, a fiatalok közül ki marad velünk a bajnokságra is, ez hamarosan eldől. Mindenesetre a keret tagjai lelkesen, fegyelmezetten végzik a feladatokat, szerencsére a komolyabb sérülések, betegségek is elkerülték együttesünket. Tóth Dávid, Csilus Tamás, Tóth Dávid és Mocsi Attila sérülés, illetve betegség miatt hagyott ki edzéseket, míg az ősz végén szintén sérüléssel bajlódó Bosnjak Predrag a pravoszláv karácsony miatt hétfőn érkezett vissza. 

Mátyus ezután külön kitért az új igazolás, Dragóner Filip teljesítményére is.

– Az, hogy hogy mozog, mit csinál az edzéseken, másodlagos, úgy gondolom, a szurkolókat az érdekli, mit nyújt a bajnokikon, berúgja-e a helyzeteit és hány gólt szerez – mondta a vezetőedző. – Ami a keretet illeti, szóról szóra meg tudom ismételni azt, amit nyáron nyilatkoztam. Most is az volt az elsődleges kérésem a tulajdonosok, vezetők felé, hogy tartsuk egyben a keretet és anyagi lehetőségeink szerint erősítsük meg. Jelen állás szerint Dragóner lesz az egyetlen téli érkezőnk, de én továbbra is szeretnék egy védőt igazolni. Ugyanakkor ahogy említettem is, tisztában vagyok, meddig nyújtózkodhat a klubvezetés.

A hivatalos honlap külön kiemeli, hogy új masszőre lett a csapatnak Csejtey Gábor személyében, aki így Orbán Gergővel együtt látja el a vasiak masszőri feladatait.

Szólj hozzá!

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.