Elverte a Körmendet a BK Ventspils, a vasi csapat már nem juthat tovább a csoportjából

ugytudjuk.hu 2020-01-22 19:57:00
A Ventspils végig uralta a meccset. A Kijev is hozta a papírformát, így elszállt minden esély.

Családias hangulatban kezdődött a Ventspils – Körmend FIBA-kupa találkozó, írja az összefoglalójában a BBall1.hu. Gyors kosarakkal, bár a nagy futásba sok hiba is becsúszott. 11-6 után fordított az MTE, 11-12-nél, az ötödik percben időt is kértek a hazaiak. Be is vágtak gyorsan három hármast, szűk két perc alatt 11-2-vel megléptek a sárga mezesek, ekkor Zollner lépett az asztal felé (22-13). Edwards próbálta vállán cipelni a körmendi csapatot, amely hadilábon állt a távoli dobásokkal, öt kísérletükből egy sem talált gyűrűbe. Tíz perc után 30-19-re vezettek a vendéglátók.

Neocartes után Varnado volt eredményes a második negyed elején. Továbbra is sokat kapkodott mindkét együttes, nem lett kevesebb a hiba egyik oldalon sem. 41-27-nél volt a legnagyobb különbség, innentől azonban feljebb kapcsolt az MTE, 41-32-nél időt is kért a Ventspils. Egészen 44-37-ig kapaszkodtak a piros-feketék, a félidő végül Kastrati ziccerével, és 53-42-es állással zárult.

Luther hármasával újra nőtt a különbség, nem sokkal később, 62-48-nál pedig már újra tizennégy volt a differencia. A huszonnyolcadik percben Németh Ákos pillanatai következtek: előbb triplát dobott, majd egy labdaszerzés után ziccerezett, 66-58-nál a Ventspils kért időt. Varnado hármasának köszönhetően a záró felvonás 72-63-ról indult, maradt még remény.

Két és fél perc alatt 9-2-vel nyitott, és megint elhúzott a Ventspils, 81-65-nél időt kért Zollner. A Körmend a tetemes hátrány ellenére sem adta fel, két és fél perccel a vége előtt még egyszer benézett tízen belülre. A lettek azonban már nem tették meg azt a szívességet, hogy kiengedjenek, és az idő is kevés volt már a fordításhoz.

Mivel a Kijev a papírformának megfelelően legyőzte odahaza a holland Zwollét, eldőlt, hogy a Körmend már nem juthat tovább csoportjából.

BK Ventspils - Egis Körmend 96-81 (30-19, 23-23, 19-21, 24-18)
FIBA Europe Cup, K-csoport, 4. mérkőzés
Ventspils, Olympic Center,
V.: Karabilecen (török), Selkee (finn), Larsen (dán)

Ventspils: Washpun 12/6, Luther 13/12, Vitols 5/3, Berzins 14/9, Zakis 15. Csere: Gulbis 14, Neocartes 9, Gluditis 1, Jaunzems 8, Kaufmanis 5/3, Viksne –.

Körmend: Turner 12, Takács 2, Edwards 20, Varnado 14/3, Taylor 13. Csere: Németh 9/6, Ferencz –, Kastrati 11/6, Filipovic –, Martinez –, Oroszi –.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.