Megérkezett az idei nyár első igazi kánikulája

Fehér Buda
2019. június 10. hétfő, 07:57
Egész héten hatalmas lesz a hőség.

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A Dunántúl északi felén élénk, a Fertő térségében olykor erős lökések kísérik a déli, délkeleti szelet, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A csúcshőmérséklet 29 és 33 fok között várható. Késő estére 19 és 25 fok közé hűl le a levegő.

 

Kedden napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A délkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között valószínű.

 

Szerdán napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél megélénkül, az északnyugati megyékben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

 

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol alakulhat csak ki zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél megélénkül, Sopron és a Fertő körül meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között valószínű.

 

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, legfeljebb néhol alakulhat csak ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás