Sem a Fidesz, sem a polgári titkosszolgálatok vezetői nem mentek el a Strache-ügy miatt összehívott nemzetbiztonsági bizottság ülésére

ugytudjuk.hu
2019. május 24. péntek, 12:01
Erről Ungár Péter számolt be, aki azt mondja, hogy példátlan, hogy még a titkosszolgálatok sem jelentek meg.

A mai napon sem a Fidesz, sem a polgári titkosszolgálatok vezetői nem jöttek el a Strache-ügy miatt összehívott Nemzetbiztonsági bizottság ülésére, írja Ungár Péter egy Facebook-posztban. Az LMP-s országgyűlési képviselő hozzátette, hogy az, hogy a titkosszolgálatok sem képviseltetik magukat egy jogszerű bizottsági ülésen még a tapasztaltabb képviselők szerint is példátlan.

 

Ungár Péter szerint a Strache-ügynek igenis van magyar vonatkozása, hiszen az elmúlt tíz évben több példa is volt arra, hogy osztrák érdekeltségeken keresztül kényszerített minket Moszkva. Hozzátette, hogy azért is van magyar vonatkozása a Strache-ügynek, mert az az állami megrendelés, amit Oroszország a videóban kapna Magyarországon már megtörtént: ez Paks 2. A politikus szerint Paks 2 az az állami megrendelés, amit Moszkva kapott az Orbán-kormánytól.

 

Ungár végül azt is megemlíti, hogy a Fidesz nem képviseli Magyarország érdekeit Oroszországgal szemben, soha nem akarja megállítani Moszkvát, szerinte most már a polgári titkosszolgálatok ellenőrzését is feláldozza az orosz érdekek miatt.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás