A kormány most egy photoshoppolt bankkártyával hülyíti a népet, hogy Brüsszel terroristákat finanszíroz

Unyatyinszki György 2019-04-05 15:16:00
Tényleg mindent bevetnek, ezúttal a németeket ámítják.

A Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárság idegen nyelvű, ez esetben német blogján jelent meg Kovács Zoltán tollából még április 2-án, hogy "A Budapesten letartóztatott állítólagos terrorista feltöltött bankkártyát kapott az EU-tól". Ebben a legérdekesebb az illusztráció, amit Garamvölgyi Flóra külpolitikai újságíró szúrt ki:

Flora Garamvolgyi on Twitter

Hungary's gov. is still spreading false news about the EU, like: "Brussels is providing refugees anonymous credit cards" ...with a manipulated photo of a debit card. (https://t.co/ncUUbzWTl4)

Ilyen kártya nem létezik, egy online fotótárból felhasználható fotót manipulált a Kovács Zoltán által vezetett államtitkárság. A kártyán szereplő nevet átírták Anonymousra, valamint elhelyezték rajta az Európai Bizottság logóját.

Aki követi Hassan F. esetét, az már tudhatja, hogy nem az EU programja keretében kapott a szír férfi bankkártyát. Az EB közölte, hogy az ENSZ-programjába vonták be a szír férfit, tehát maga a blogon olvsaható cím már valótlanságot állít. Az igaz, hogy az EU-nak is van hasonló programja, de az Európai Bizottság többször jelezte, hogy a kártyák egyedi azonosítója alapján a kártyát használó menekült mindig ismert, azaz a kártya nem anonim - az ENSZ kártyái is hasonlók.

Fontos hozzátenni, hogy a kártyára nem túl magas összeget töltenek fel, csak annyit, amennyi a támogatott alapvető emberi szükségleteire elegendők. A kormányzati blog ehhez képest kiemeli, hogy

a kártyára utalt összeg meghaladja a magyar minimálbért.

Az nem világos, hogy egy német felfortyan vagy inkább elhűl annak olvasása közben, hogy mennyi a magyar minimálbér, de a propagandában szereplő összehasonlítás elég bátorra sikerült. Főleg úgy, hogy a támogatás összege egyszeri.

Mint arról mi is beszámoltunk, hogy a görög titkosszolgálat szerint erősen kétséges és nem is bizonyítható, hogy Hassan F. terrorista lenne, valamint a magyar hírek alapján úgy gondolják, hogy politikai célokra használják a szír férfi esetét.

A görög titkosszolgálat szerint nincs bizonyíték rá, hogy a Budapesten elfogott Hassan F. terrorista lenne

Unyatyinszki György A görögök szerint kicsinyes politikai célokra használják fel az elfogott Hassan F. esetét Magyarországon. A héten az Euronews megkereste a görög titkosszolgálatot (EYP), miután kiderült, hogy Görögországon keresztül érkezett és ott kapott menekültstátuszt a szír származású Hassan F., akit terrorizmus gyanújával vontak eljárás alá Magyarországon.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.