Egy beteg kislányát vitték iskolába a mentők Budapesten

Fehér Buda
2019. március 12. kedd, 19:24
Az édesanyja rosszul lett, ezért nem tudta elvinni a gyermeket az iskolába.

Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában, írják az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban, mentőt kellett hívni hozzá. A segítség pillanatok alatt megérkezett, a mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek.

 

Ezt azonban az anyuka elutasította, mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét. A mentők nem hagyták ennyiben a dolgot, a mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal fel tud utazni Budapestre és el tud menni kisunokájáért az iskolába.

 

Miután az iskola útba esett a kórház felé, a mentők a vezetőség külön engedélyével, a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is. Az iskolához érve a gépkocsivezető megnyugtatva kísérte fel a kis tanulót a terembe és a pedagógus gondjaira bízta. Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba a mentők, ahol pár órával később megoperálták.

 

Országos Mentőszolgálat

ISKOLÁBA VITTÉK A BETEG KISLÁNYÁT A MENTŐK Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli...

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás