Mi a különbség a győztes Hali és a vesztes japán csapat öltözői között?

Unyatyinszki György
2018. december 6. csütörtök, 16:22

A hétközi Magyar Kupa fordulón ugyan győzelmet ünnepelhetett a szombathelyi Hali, a 16 közé jutás pedig újra tartást adhat nekik és a szurkolóknak is, ám ami a mérkőzés után történt, arra már egyáltalán nem lehet büszke senki.

 

Mint azt mi is bemutattuk, a Haladás labdarúgó áldatlan állapotokat hagytak maguk után a vendéglátó NBIII-as Iváncsa csapatának öltözőjében, ami győztes csapathoz és vendéghez is aligha méltó.

 

 

Kurva világot hagyott NBIII-as ellenfelénél a Haladás a kupameccs után

A Haladás ma játszott Magyar Kupa meccset az Iváncsa ellen. A meccset 2-4-re zárták a Hali javára, így a szombathelyi csapat bejutott a legjobb 16 közé. A meccs után néhány órával azonban a következő poszt jelent meg az „Nb3 foci" nevű Facebook-csoportban: Az NB I.-es Szombathelyi Haladás így hagyta maga után az iváncsai öltözőt....

 

 

Emlékezzünk meg ennek kapcsán a japán labdarúgó válogatottról, amely szimpatikus játéka ellenére korán búcsúzott az idei oroszországi labdarúgó világbajnokságról. Az utolsó mérkőzésük után makulátlanul hagyták öltözőjüket, azaz másképp hagytak nyomot, mint most a héten a mi labdarúgóink.

 

A japán szurkolókat se felejtsük, akik minden mérkőzés után összeszedték maguk után a szemetet a stadionokban.

 

 

S.i. Raju

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás