Másolják a bolti gyümölcsöket tűkkel teleszurkáló idiótát

Unyatyinszki György
2018. november 14. szerda, 08:18

Nem zárult le Ausztrália horrorsztorija: az ABC csatorna egyik sminkese értesítette a Victoria állambeli rendőrséget az újabb bűnesetről. Clare Bonser autóvezetés közben evett egy körtét, de szerencsére még idejekorán észrevette a benne megcsillanó tűt. Nem harapott rá, és nem esett baja, de - mint mondta - megdöbbentette a tű látványa a gyümölcsben, és nem hitt a szemének.

 

Az újabb incidens három nappal az után történt, hogy bíróság elé állították a "gyümölcsterrorizmusként" elhíresült bűncselekmények első elkövetőjét, egy 50 éves asszonyt, akit hétrendbeli gyümölcsszennyezéssel vádolták meg. Az ügyészség szerint a nő - aki korábban felügyelőként gyümölcsfeldolgozóban dolgozott - vélt vagy valós munkahelyi sérelmei miatt akart elégtételt venni azzal, hogy tűket szúrt eprekbe.

 

Az eperbotrány szeptember közepén robbant ki Queensland államban, miután hasi fájdalmakkal kórházba szállítottak egy férfit, aki lenyelt egy tűvel átszúrt epret, amelyet egy szupermarketben vásárolt. Az eset valóságos lavinát indított el, a közösségi médiában számtalan felvétel jelent meg tűvel átszúrt eprekről és másfajta gyümölcsökről. Rövid időn belül minden ausztráliai államból érkeztek hasonló jelentések, táplálva azt a félelmet, hogy az epres támadónak utánzói akadtak.


A bűnesetek milliárdos károkat okoztak a termelőknek is.

 

Pillanatokat alatt vádat is emeltek a bolti gyümölcsöket tűkkel kitömő nő ellen

Bíróság elé állítják Ausztráliában azt az ötvenéves nőt, akit a rendőrség hétfőn vádolt meg azzal, hogy tűket szúrt a boltokban eladásra szánt eperbe. Az elkövetőt a közvélemény "gyümölcsterroristaként" emlegeti, az esetek nagy riadalmat keltettek, és jelentős károkat okoztak az ausztrál gyümölcstermesztő ágazatnak. Az elfogott nőt hétrendbeli gyümölcsszennyezéssel vádolták meg.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás