Ma megint egy picivel jobban megérné tankolni - Megéri?

Unyatyinszki György
2018. november 14. szerda, 06:30
Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

A Mol bruttó 7 és bruttó 3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. A mérsékléssel a benzin átlagára literenként 373 forint, a gázolajé pedig 421 forint lett.

 

Tekintettel arra, hogy épp hogy csak pár napja lett jobb a levegő a nagyobb városokban - persze nem mindenhol -, gondolkozzunk el azon, hogy mennyire éri meg egy vonaljegy áránál is drágábban tankolni, ha azzal az egy literrel éppen csak megjárjuk a munkahelyünket.

 

Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken változott, akkor a benzin átlagára 6 forinttal, a gázolajé 5 forinttal csökkent. Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

 

via MTI

 

Egy hétvége alatt kifogásoltból elfogadható lett a levegő minősége Szombathelyen

Múlt hét pénteken mi is megírtuk, hogy három városban egészségtelennek, számos további településen - köztük Szombathelyen is - kifogásoltnak minősítették a levegő minőségét a magas szálló por (PM10) koncentráció miatt. Három városban egészségtelennek, számos további településen kifogásoltnak minősítették a levegő minőségét a magas szálló por (PM10) koncentráció miatt.

;

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás