Fotó: Farkas Bazsi

Szörnyű lehet majd a szombathelyi városházán dolgozni az elkövetkezendő hetekben

Farkas Bazsi
2018. november 5. hétfő, 14:42
Nagy lesz majd a por és a zaj a 23 millió forintból megújuló polgármesteri parkoló miatt. 

Igazán humánus döntés született a szeptemberi közgyűlésen, a Fideszes városvezetés ugyanis megkímélte a szombathelyieket több városi út és járdafelújítás zajától, porától, meg minden más egyéb kellemetlenségtől, amivel az ilyesmi járhat. Az Éljen Szombathely! frakciója ugyan próbálkozott a szombathelyiek életének megnyomorításával, mert lakótelepi parkolókat, járdák és utak felújítását kérték, sőt volt olyan, aki a játszótéri játékok cseréjét és a terek rendbetételét kérte, ám a városvezetők, hál’ Isten, nem engedték meg, hogy a szombathelyi lakások ablakai alatt egetverő lármával cseréljék ki a hintákat és mászókákat, hogy aztán a népes gyereksereg még nagyobb lármát csapva még használja is majd azokat. Ráadásul pont nyáron, amikor ugye az ember rendszeresen hagyná nyitva az ablakot. 

 

A városházi dolgozók azonban kénytelenek lesznek nyelni a port és hallgatni a polgármesteri parkoló felújításának zaját. A felújítás egyébként elengedhetetlen volt, fotókon mutatjuk azt a rendezetlen állapotokat, amik a város első embereinek parkolását övezték. 

 

 


Ahogy a mondás is tartja, a választott képviselőség, polgármesterség a szolgálatról szól. Ez is mutatja, hogy a város vezetői micsoda elhivatott munkát végeznek, hiszen valljuk be, mi magunk sem szívesen hagynánk a privát autóinkat és szállnánk át a hivatalai kocsiba ha ilyen körülmények fogadnának. Aligha egy hetet bírna ki itt egy civilizált ember. 

 

A parkoló felújítása megkezdődött, 23 millió adóforintot költ most el rá a városvezetés, és milyen igaza is van.

 

Már csak a szegény városházi dolgozóknak kell kibírni a több hetes bontással és építéssel járó zajt. Hát igen, nem mindenki lehet annyira szerencsés, mint a lakótelepeken élők, akinek holmi felújításokkal nem háborgatják a nyugodt mindennapjait. 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás