Fotó: MKKP Vas megye FB-oldala
ugytudjuk.hu
2018. október 19. péntek, 09:43
Ey helyi lakos jelentette be, hogy a Rohonci úton közel 10 éve áldatlan állapotok vannak két lépcsősornál is.

Nagyon aktívak mostanában a kétfarkúak. A vasi szervezet tegnapi posztja szerint a Rendkívüli Ügyek Minisztériumába egy szombathelyi lakos jelentette be, hogy a Rohonci úton közel 10 éve áldatlan állapotok vannak két lépcsősornál is és arra kérte az MKKP-t, hogy hívják fel a figyelmet a dologra. Ők pedig a maguk módján teljesítették a kérést:

 

MKKP Vas megye

Lakossági bejelentést kaptunk arról, hogy van pár nagyon nagyon nagyon régi, romos lépcső a Rohoncin, ami mármár műemléknek számít. Ezúton szeretnénk jelezni az önkormányzat felé egyetértésünket,...

 

Aki még nem tudná, a Rendkívüli Ügyek Minisztériumát a kétfarkúak azért hozták létre, hogy az országban élő polgárok bejelenthessék a környékükön lévő problémákat, ők pedig megpróbálják vagy megoldani, vagy felhívni rá az illetékesek figyelmét. Városunkban ez eddig a második bejelentés, amit sikerült kimaxolni. Az első egy golfpálya-átadás volt, melyről mi is hírt adtunk.

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás