VPP
2018. október 19. péntek, 08:00
A mai napon nyugaton a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, keleten folytatódik a felhős idő.

Szórványosan várható eső, zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön és északkeleten élénkül meg az északnyugati, északi szél. A hőmérséklet délután 16 és 21 fok között alakul. Késő estére 12 és 15 fok közé hűl le a levegő. Éjszaka főként keleten lesz kezdetben felhősebb az ég, másutt általában gyengén felhős vagy derült idő várató. Néhol pára-, illetve ködfoltok is előfordulhatnak. Elsősorban keleten lehet helyenként jelentéktelen csapadék. Az északi, északnyugati szél olykor megélénkülhet. A késő esti 12, 15 fokról hajnalra 4, 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Szombaton változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, helyenként kisebb eső, zápor lehet. Az északi szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható.

 

Vasárnap ismét felhők fogják tarkítani az eget, több-kevesebb napsütéssel, helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Az északi szél nagy területen megerősödik, amely néhol hordhatja a port látásromlást okozva. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható. (met.hu)

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás