Unyatyinszki György
2018. október 17. szerda, 09:14
Pepitában gázoltak a figyelmetlen autósok, egyikük ott is hagyta a sérülteket.

Három sofőr ellen is vádat emelt a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség, akik egymásra kísértetiesen hasonló esetekben gázoltak el gyalogosokat a zebrán - derült ki szerdai közleményükből.

 

Az egyik férfi még 2017 októberében gázolt el egy kerékpárját a zebrán áttoló embert Celldömölkön. Bár este volt, de a lámpák már világítottak a zebránál, mégsem vette észre a gyalogost, aki az ütközés miatt súlyosan megsérült.

 

Szintén tavaly októberben egy vérlázító esetben két gyalogost gázolt el egy autós a zebrán Sárváron. A sofőr valószínűleg figyelmetlen volt és nem vette észre az este - szintén lápafénynél - közlekedő két gyalogost, így fékezés nélkül ütötte el őket. A motorháztetőnek és a szélvédőnek csapódó gyalogosok egyike az úttestre zuhant, a másik az út széli növények közé repült. Noha tökéletesen tisztában volt tettével, mégsem állt meg segíteni, elhajtott a sofőr. Az egyik gyalogos életveszélyes, a másik súlyos sérüléseket szenvedett. A vádlott ellen börtönbüntetést kért az ügyészség.

 

Idén márciusban ugyancsak a zebrán gázolt el egy gyalogost egy sofőr a Rohonci úton. A sértett már szinte átért, azaz elvileg az autós bőven észre vehette volna, ám mégis telibe elgázolta, súlyos sérüléseket okozva.

 

A kép illusztráció (fotó: Varga György / MTI)

comments powered by Disqus

Celldömölk mellett történt tragédia.

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Twitter megosztás Google+ megosztás