Unyatyinszki György
2018. október 17. szerda, 14:04

Háromból két pénztár a korábbi határidőkkel ellentétben már csak szerdán fogad be új szerződéseket, a korábban elterjedt csütörtöki határidők nem érvényesek - foglalható össze a Bank360 értesülése.

 

Az OTP Lakástakarék és az Erste Lakástakarékpénztár egyaránt módosított a befogadás határidején. Fontos azonban, hogy ez csak a már korábban aláírt szerződések benyújtását jelenti, azaz mai dátummal már nem lehet LTP-t nyitni.

 

A Fundamenta egyelőre nem adott pontos tájékoztatást a határidőkről. Lapunkhoz annyi jutott el, hogy a Fundamenta arra ügyel, hogy a szerződéskötési első részleteket is minél hamarabb kéri be, hogy érvényes legyen minden tekintetben a szerződés. A közvetítők több új ügyfélnek azt mondták, hogy lehetőség szerint a héten utalják el a szerződéses összeget, ami ráadásul részletre nem bontható.

comments powered by Disqus

Celldömölk mellett történt tragédia.

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Twitter megosztás Google+ megosztás