Ha az elmúlt napok napsütéses, mondhatni meleg időjárása valakivel elfeledtette volna, hogy milyen évszak van, kicsit a szerda visszarángat a valóságba: a Dunántúl nyugati, északnyugati részén jobbára erősen felhős lesz az ég, ott néhol jelentéktelen eső is előfordulhat, kimondottan szürke őszi időnk lesz az OMSZ jelentése szerint.

 

Másutt a változó mennyiségű fátyolfelhőzet mellett csak szűrt napsütésre számíthatunk. Lényegében megrekednek a reggeli állapotok egész napra, a légmozgás többnyire mérsékelt marad, csak helyenként élénkülhet meg a délkeleti, keleti szél.

 

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19 és 24 fok között várható, de a Dunántúl nyugati részén egy-két fokkal hűvösebb valószínű. Késő estére általában 7 és 14 fok közé hűl le a levegő.

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás