Fehér Buda
2018. október 17. szerda, 12:29
Egy 15 fős csoport végezhetett vele.

A török hatóságok azt állítják, hogy olyan felvételek birtokába jutottak, amin az eltűnt szaúdi újságíró, Jamal Khashoggi kivégzése hallható.  Khashoggit utoljára akkor látták, amikor belépett a szaúdi konzulátusra Törökországban, október másodikán.

 

A rendőrség úgy tudja, hogy ezután az újságírót egy irodába vonszolták, majd hangos sikoltásokat lehetett hallani. Ennek az vetett véget, amikor befecskendeztek neki egy eddig ismeretlen anyagot. A török hatóságok szerint hangfelvételen az hallható, hogy egy 15 fős kivégzőosztag élve feldarabolja a hatvan éves férfit, miközben az egyikük azt tanácsolja a többieknek, hogy hallgassanak zenét, mert ezt a melót csak így lehet kibírni.

 

A szaúdi csoportról úgy gondolják, hogy magángéppel utaztak Törökországba. Az egyiküket a török törvényszéki tudósok a helyszínen talált nyomok alapján azonosították, vélhetően az ő hangja hallható a felvételen.

 

A férfi a cikkeiben keményen kritizálta a szaúdi vezetést, valószínűleg ezért végeztek vele.

 

(via Mirror)

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás