Egyelőre nem hivatalos, de a szavazatszámlálásról szerzett információink szerint László Győző nyerte a szombathelyi 5-ös választókerületben kiírt időközi képviselő-választást.

 

A szavazókörökben értesüléseink szerint az alábbiak szerint alakultak az eredmények:

 

  • 21-es szavazókör: Melega Miklós (Fidesz-KDNP) 161, László Győző (Éljen Szombathely!) 159
  • 22-es szavazókör: Melega Miklós 134, László Győző 172
  • 25-ös szavazókör: Melega Miklós 106, László Győző 177
  • 24-es szavazókör: Melega Mikós 139, László Győző 196
  • 23-as szavazókör Melega Miklós 153, László Győző 223

 

Megkaptuk az előzetes eredményeket is, amely szerint

 

László Győző 927, Melega Miklós 696 szavazatot kapott.

 

Az eredmény kiértékelése a felek részéről még hátra van, de azt ki lehet jelenteni, hogy nem olyan szoros eredmény született, mint amire előzetesen sokan számítottak. A jobb és baloldali jelölő szervezetek nem élezték ki a kampányt, az országos hangulathoz képest nem estek egymásnak a jelöltek.

 

A Fidesz-KDNP kihasználva jelenlegi pozícióit számos alkalommal mutatta meg Melega Miklóst befolyásos fideszes vezetők társaságában. Az élét a kampánynak a Czeglédy-ügy, nem pedig a két jelölt versengése adta. A választók többsége úgy tűnik, hogy Czeglédy Csaba költségvetési csalás gyanúja miatti előzetes letartóztatását nem tették függővé a szavazáskor.

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás