Sok balesetnél van dolga a szombathelyi rendőröknek

ugytudjuk.hu
2018. október 12. péntek, 10:56

Egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.

 

Szombathelyen szerdán egy helyi férfi tehergépkocsival közlekedett a Vízöntő utcában, amikor elsodort egy kerékpárost. A baleset következtében a biciklis az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Szintén kerékpáros sérült meg abban a balesetben is, amely szerdán ugyancsak a megyeszékhelyen történt. Egy 15 éves fiatal biciklivel közlekedett a Hefele Menyhért utcában, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladása során nem vette észre a közeledő személygépkocsit és az autó oldalának ütközött. Az ütközés következtében a fiú – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyosan megsérült.

 

Ahogy arról beszámoltunk,  megyeszékhelyen szenvedett könnyű sérüléseket az a gyalogos is, akit egy személygépkocsi sodort el tegnap. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Zanati úton, amikor haladása során a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen járművének visszapillantó tükrével érintőlegesen nekiütközött egy répcelaki férfinek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság mindhárom baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás