Ihatott az encsi férfi, aki a gyerekét elgázoló nőre támadt

Unyatyinszki György
2018. október 12. péntek, 07:50
Szerencsétlen körülmények együttállása miatt lehetett a baleset.

Hiányosak és keskenyek a járdák, a szegénytelep környékén nincs játszótér - ilyen szerencsétlen körülmények is közrejátszhattak abban, hogy a napokban Encsen elütöttek egy négy éves kislányt - derül ki a 444 riportjából. Mint ismert, az eset majdnem lincselésbe torkollott, mikor az apa és társasága nekirontott a gyereket elütő nőnek.

 

A gyerek egy út mellett álló jármű takarásából lépett ki, a sofőr nem tudta időben kikerülni. A kislány súlyos sérülései hetek alatt gyógyulhatnak meg. A bántalmazott nőnek kiverték egy fogát, valamint komoly trauma érte, kétszeresen. Mint kiderült, a boltosként dolgozó 52 éves nőnek a szomszédja épp aznap reggel halt meg, lényegében a karjai között, a kiérkező mentők nem tudtak segíteni rajta. Ez után pár órával történt a baleset.

 

A településen a gyerekek gyakran rohangálnak, játszanak különösebb felügyelet nélkül az utcán - mondták helyiek. Az úgynevezett "telepről" a gyerekek bejárnak a városba, mert a környékükön nem tudnak játszani, az út mentén csak keskeny járda van, zebra nincs. Focizni is az úton szoktak a gyerekek, annyira rossz az egyetlen közelben lévő focipálya állapota.

 

A szerencsétlen körülmények mellett az sem elhanyagolható tényező, hogy a szülők eg közeli házban egy bulin voltak, a kislány apja "holt részegen" ment ki a balesethez, ahol elragadták az indulatok, ahogy családtagjait is. A nőre egy helyi lakos vetette rá magát, nehogy több bántás érje, közben a dühös rokonok szétverték a boltos autóját. A boltos később érkező rokonainak is nekitámadtak, a sógorát egyenesen torkon ütötték.

 

“Megöllek titeket, parasztok, ha meghal a gyerekem”

 

- kiabálta az apa a megvert nő sógora szerint. A később kiérkező rendőrök a sofőrt ért bántalmazás miatt egy 19 és egy 27 éves helyi férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság- és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd az Encsi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette - közölte a rendőr-főkapitányság.

 

 

Majdnem meglincseltek egy nőt, aki az autójával véletlenül elsodort egy kislányt

Az RTL híradója számolt be a fügödi balesetről, amiben súlyosan megsérült egy kislány. A gyermek parkoló autók takarásából lépett ki egy érkező autó elé, ami már nem tudott megállni, ezért elsodorta. A nő megállt a helyszínen, több gyermek a segítségére sietett.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás