Az Arena Savarianál egy látványos példa mutatja, hogy miért ostobaság a fákat kalodába zárni

Farkas Bazsi
2018. október 5. péntek, 06:30

12 éve adták át az Arena Savariát Szombathelyen. A sportcsarnok előtti téren azóta növögetnek a fák, amik ha mostanra nem is lettek égimeszelők, de alattuk hűsölni azért már lehet. 


A napokban jártam arra és azt vettem észre, hogy a tervező itt is szép rácsos lemezekkel ölelte körbe a növényeket. Azzal azonban nem számoltak, hogy a fák nem tereptárgyak, hanem élőlények és előbb utóbb kicsi lehet nekik a tervezőasztalon biztosan jól kinéző kaloda. 

 

A fák törzsei ugyanis szépen lassan belenőnek a rácsba, ami látványnak nem túl szép. Elég elkeserítő nézni, ahogy a fatörzs próbál utat törni magának a vasrácson keresztül. Az insta poszt második fotóján látni is, ahogy a törzs már régen elhagyta azt a méretet, amit a rács enged neki. 

 

Hát eddig senki sem vette észre, hogy a fák kinőtték a kalodájukat az Arénálnál?! #fa #arenasavaria #ugytudjuk #szabaditsatokkigrootot

17 Likes, 1 Comments - u! (@ugytudjuk) on Instagram: "Hát eddig senki sem vette észre, hogy a fák kinőtték a kalodájukat az Arénálnál?! #fa #arenasavaria..."

 


Nem lehetne mondjuk egyszerűen kikapni a rács közepét, hogy a fák növését semmi se akadályozza? 
 

 

Korda György Égig érnek a fák

Égig érnek a fák

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás