Vajon Melega Miklós mikor fog a kampány hevében kisgyerekekkel fotózkodni?

Farkas Bazsi
2018. szeptember 25. kedd, 07:15
10 kilométert már futott egy poszt miatt.

Október 14-én tartják az időközi választást Szombathelyen a Derkovits városrészen. A narancssárga sarokban Melega Miklós küzd a szavazatokért, míg ellenfele az a László Győző, aki mögé szinte az összes ellenzéki párt (Éljen Szombathely!-MSZP-LMP-DK-Momentum) felsorakozott. 

 

László Győző: Ez nem a pártpolitikáról kell, hogy szóljon. Most az a kérdés, hogy ki lesz a legjobb gondnoka a Derkovits-városrésznek!

László Győző, ügyvéd, a harmincas éveiben jár, két gyermek apja. Ő az, aki magára vállalta a feladatot és a Jobbik kivételével minden ellenzéki politikai párt támogatását élvezve indul el az Éljen Szombathely! színeiben abban a körzetben, ahol korábban 16 éven keresztül Czeglédy Csaba volt önkormányzati képviselő.

 


Viszonylag visszafogott kampány van. Úgy látszik, hogy egyetlen körzet miatt most nem mennek ölre a pártok. 

 

Viszont amit csak lehet az a jelöltek megragadnak azért, hogy népszerűsítsék magukat. Ezt mutatja Melega hétvégi akciója. A Vas Megyei Levéltár igazgatója az Európai Mobilitási hét keretében megrendezett Szombathelyi Futófesztiválon húzott cipőt, hogy lefussa a 10 kilométeres távot, és erről természetesen posztolni sem felejtett el a Facebookra, a hivatalos politikusi oldalára.

 

Dr. Melega Miklós

Egyéniben teljesítettem a V. Futófesztivál Szombathelyen 10 kilométeres távját. Gratulálok a szervezőknek és minden résztvevőnek! :)

 


Vajon mikor jönnek a kisgyerekek, egy jó fotó erejéig? 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás