Egy kidobott matrac miatt lőttek le shotgunnal egy férfit

Fehér Buda
2018. szeptember 22. szombat, 09:57

John Miller és a fia Michael Miller állítólag lelőtték a szomszédjukat, miután az kidobott egy matracot - írja a Buzzfeed. Az esetet, ami Texasban történt, a lelőtt férfi felesége videóra vette, a felvétel láttán gyilkossággal vádolta meg a 31 és 67 éves férfit a helyi bíró.

 

A videón az látszik, hogy az apa és a fia állig felfegyverkezve veszekszik a szomszédjukkal. A vita azonban egyre jobban eldurvul, a szomszéd már azt üvöltözte a két férfinek, hogy megöli őket, amiért a gyerekeire is ráfogták a fegyvereket. Az idősebb férfi ezután arra biztatta a szomszédját, hogy próbálja megütni, aki erre tovább provokálta. A videón végül több lövés is látható, az apa és a fia azután is folytatták a lövöldözést, hogy a szomszédjuk a földre került.

 

A feleség szerint ezután az idősebbik férfi a fejéhez fogta a pisztolyát, nem sokkal később kiérkeztek a rendőrök.

 

Vigyázat, megrázó képsorok következnek:

A lövöldözés még szeptember elején történt, a két férfit először szeptember elsején tartóztatták le. Később fejenként 25 ezer dollár óvadékot fizettek, és szabadlábra bocsátották őket. A helyi bíróság azonban jobbnak látta, ha mégis visszakerülnek a börtönbe, ezúttal már 250 ezer dolláros óvadékért engednék ki őket. A két férfit szinte biztos hogy elítélik, akár életfogytiglant is kaphatnak.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás