Fehér Buda
2018. szeptember 21. péntek, 14:28
Egyszer emberölésért már életfogytiglanra ítélték.

A Heves Megyei Főügyészség indítványára letartóztatásba helyezte a bíróság azt az 59 éves férfit, akit a rendszerváltás előtti évtizedekben elkövetett gyilkosság miatt 1980-ban életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek, írják az ügyészség oldalán.

 

A férfit két rendbeli, tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az egykori elítélt 2000-ben feltételes kedvezménnyel szabadult, 2007-ben vagyon elleni bűncselekményeket követett el, emiatt felfüggesztettet kapott.

.

A gyanúsított 2017 őszéig Tarnaszentmiklóson lakott akkori élettársával, akivel közösen nevelték két kiskorú gyermeküket, egy fiút és egy lányt. Az apa a gyanú szerint heti rendszerességgel, a falu egy lakatlan, romos házában erőszakolta meg őket.

 

A férfi szakított az élettársával, ezután Győr-Moson-Sopron megyébe költözött, ott tartóztatták le. A Főügyészség azért indítványozta a letartóztatását, mert esélyes lett volna, hogy a férfi megszökik, vagy az, hogy megfélemlítené a gyerekeket, vagy más bűncselekményeket követne el. Ha bűnösnek találják, akár 15 évre is lecsukhatják.

 

A gyermekei áprilistól nevelőszülőknél élnek.

comments powered by Disqus

Egy több mint 100 éves, a Havi-hegy csúcsán álló mandulafa a nyertes.

Mondjuk még így is elég drága.

Barátságos meccset játszik a Crushers.

2011-ben és 2013-ban molesztálta a tizennyolcadik életévét benem töltöttgyereket.

Az 58 törpe pingvin szétmarcangolt tetemét egy járókelő fedezte fel.

Sokkal szorosabb volt, mint a tizenegy nappal ezelőtti bajnoki.

Tettenérték, amint egy padon ült.

A rekordalacsony vízszint miatt az is kilátszik, ami eddig nem.

Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás