Fehér Buda
2018. szeptember 20. csütörtök, 08:52
Egy sárvári biciklist súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság területén egy súlyos és négy könnyű sérüléssel járó baleset történt tegnap. A rendőrök ezen kívül négy személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Sárváron egy kocsival közlekedő helyi férfi az Esze Tamás utca és a Nádasdy Ferenc utca körforgalmi csomópontjában elsodort egy, a védett úton haladó kerékpárost. A baleset következtében a biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

 

A 8713-as számú úton Szombathely felől Nárai irányába tartott motorjával egy szombathelyi férfi az előtte haladó, de kanyarodási szándéka miatt megálló személygépkocsi hátuljának. A motoros a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

 

Körmenden egy pótkocsis járműszerelvénnyel közlekedő halogyi férfi a Rákóczi utca felől a Dr. Batthyány utcába akart kanyarodni, de a manőver során ütközött a szemközti sávban érkező kocsival. A baleset következtében egy személy szerint könnyebben sérült.

 

A 87-es számú főúton Szombathely felől Kőszeg irányába tartott egy szombathelyi férfi, amikor Lukácsháza belterületén nekiütközött az előtte közlekedő, de forgalmi okból megálló autónak. Az ütközés ereje az előtte álló kocsinak lökte az autót. A baleset következtében két személy könnyebben sérült.

comments powered by Disqus

Egy több mint 100 éves, a Havi-hegy csúcsán álló mandulafa a nyertes.

Mondjuk még így is elég drága.

Barátságos meccset játszik a Crushers.

2011-ben és 2013-ban molesztálta a tizennyolcadik életévét benem töltöttgyereket.

Az 58 törpe pingvin szétmarcangolt tetemét egy járókelő fedezte fel.

Sokkal szorosabb volt, mint a tizenegy nappal ezelőtti bajnoki.

Tettenérték, amint egy padon ült.

A rekordalacsony vízszint miatt az is kilátszik, ami eddig nem.

Twitter megosztás Google+ megosztás