Bababumm eddig a szombathelyi szeptember

ugytudjuk.hu 2018-09-18 15:09:00

A Szombathelyi Polgármesteri Hivatal keddi adatai szerint az alábbiak a legfrissebb anyakönyvi bejegyzések.

SZÜLETÉS:

Kapolcsi Lajos Norbert és Nagy Eszter leánya: Viola Sára, Hirsch István Henrik és Molnár Mónika leánya: Hanga Honória, Neválovics Tibor és Sántha Diána fia: Maximilián,  Krékity Attila és Dózsa Szilvia Éva leánya: Petra, Reindl Gergő és Czirók Katalin leánya: Maja, Józsa Tamás és Pozsonyi Boglárka fia: Bálint Zoltán, Pál Norbert és dr. Ágh Nóra fia: Sebestyén, Mészáros József és Viktor Ildikó leánya: Léna, Erdei Zsolt József és Gergó Renáta leánya: Elizabet Sára, Subsics Patrik és Pados Nikoletta leánya: Halina, Kocsis Tamás és Németh Katalin leánya: Katalin, Anton János és Kondor Alexandra fia: Bence, Horváth Szilárd és Kopácsi Andrea fia: Ábel, Szalai Csaba János és dr. Artner Éva Zsófia fia: Csaba, Onódi Bálint és Ehritz Anikó fia: Olivér, Fodor Gábor és Kis-Fekete Ildikó leánya: Annaróza, Vida Gábor Ferenc és Virágh Bernadett fia: Mihály, Tóth Ádám és Letenyei Katalin Orsolya leánya: Lili, Tuboly Gábor és Szindekovics Eszter leánya: Amira Lilla, Dávid Dániel és Sipos Brigitta leánya: Izabella, Kovács Tibor és Tuczai Marietta Brigitta leánya: Mia Anna, Karikás Tamás és Varga Renáta leánya: Léna, Molnár Balázs és Maráz Anett leánya: Ella, Csuka Richárd és Csay Martina fia: Zalán Richárd, Mészáros Zoltán és Polgár Klaudia leánya: Dóra, Fatalin András és Csillag Adrienn leánya: Mira

HÁZASSÁG:

Pusztai Tamás és Draskovits Virág, Komp Tamás és Gálos Kinga, Elekes Krisztián és Felker Barbara,  Pezenhófer Krisztián és Farkas Edit, Rettegi Márk és Varga Barbara, dr. Henits László és Liska Csilla Mariann, Talabér Árpád és Szombath Elvira, Baranyai László Péter és Kriston Anita Mária, Horváth József és Piller Andrea, Farkas István és Simon Andrea, Balogh Szabolcs István és Giczi Eszter

HALÁLESET:

Gyenge Tibor, Laki Istvánné Bóka Mária, Kálmán Istvánné Kalmár Mária, Desics Ferenc, Tóth Győző Istvánné Bella Erzsébet, Zenta Vilmosné Varga Margit Mária, Farkas Ferencné Horváth Margit, Árpád Gáborné Tóth Etelka, Kiss Ferenc, Boda Mártonné Visi Etelka Gizella,Szabó Miklós, Nemes László, Varga Károlyné Mülhauser Mária, Patona Lászlóné Takács Magdolna, Fendrik Tamás Péter, Bánki Zoltán, Kiss Szakály Sándorné Kozmor Julianna, Herczeg Ernőné Szabó Margit, Süle Lajos, Polgár Ferencné Dormán Rozália, Horváth Lászlóné Süle Emma Éva, Paksa Ferenc, Mészáros Imre, Lindner László Frigyesné Horváth Erzsébet Margit, Németh Károlyné Pék Anna, Bolfer Ferencné Baka Irén Éva,

Fotó: MTI / Krizsán Csaba

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.