Elhajlították a valóságot, asztalt röptettek a TV2-ben

Unyatyinszki György
2018. szeptember 13. csütörtök, 12:28

A csütörtöki Mokka vendége volt Nagy Jonathán illuzionista, aki jelképes továbbképzést tartott a TV2-ben arról, hogyan lehet "elhajlítani a valóságot", felszínesebben fogalmazva: varázsolni. A reggeli showban Szabó Dóra műsorvezetővel közösen az is sikerült, hogy egy asztalt reptettek meg a stúdióban.

 

 

Varázslat a Mokkában: Szabó Dóra élő adásban reptetett asztalt / tv2.hu

Nagy Jonathán nemrég azzal ejtette ámulatba a közönséget, hogy egy strandon a vízen járt. Az elképesztő mutatvány részleteiről az illuzionista a Mokkában mesélt, sőt később a műsorvezetőkkel együtt ˝varázsolt˝ élő adásban. Ha kíváncsi vagy, hogyan reptet asztalt Szabó Dóra, kattints és nézd meg a videót!

 

Jonathannak ma jelent meg legújabb videója, amiben vízen jár. Íme:

 

Nagy Jonathan Illuzionista - Vízen járás

Nagy Jonathan Illuzionista - Vízen járás Honlap: http://www.jonimagic.com/ Facebook: https://www.facebook.com/Nagy-Jonathan-B%C5%B1v%C3%A9sz-Ill%C3%BAzionista-286501108057480/ Videó: Mészáros Zsolt

 

 

Megjegyeznénk, hogy a TV2 Tényeknek tegnap azt az ennél is nagyobb bravúrt is sikerült bemutatnia, hogy a magyar kormány jogállamiságot sértő tevékenységét elítélő Sargentini-jelentés megszevazását Orbán Viktor sikereként mutassák be.

 

 

A Sargentini-jelentéstől úgy bepörögtek a magyar mémgyárak, mint egy mókus a kávétól

A Sargentini-jelentést tegnap kétharmaddal fogadta el az Európai Parlament. A szavazás, és az azt megelőző vita kétségkívül történelmi jelentőségű fordulópont az EU életében. Az internet népét is megihlette a tegnapi döntés, el is hoztuk a legjobbakat: 216 Likes, 2 Comments - HírCsárda (@hircsarda) on Instagram: "Napod."

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás