Videó - Borzasztóan szétcsúszott Rogán Antal a Sargentini-jelentés vitáján

Unyatyinszki György
2018. szeptember 12. szerda, 16:16

Orbán Viktor miniszterelnököt a magyar jogállamiság sérüléséről szóló Sargentini-jelentés keddi vitájára elkísérte Rogán Antal is Strasbourgba. A kormány reklámozásáért is felelős miniszter az Európai Parlament közvetítésének felvételein nem volt túl jó bőrben, amit Pesura nevű felhasználó örökített meg a Coubon.

 

 

Populism with nationalism is the strongest stuff bro (Requiem for Rogán rmx)

Populism with nationalism is the strongest stuff bro (Requiem for Rogán rmx) - Coub - GIFs with sound by pesura

 

 

Felmerül a kérdés, hogy mi tette ennyire gallyra a minisztert? Kommentben a cikk alatt, vagy Facebook-oldalunkon írd meg tippjeidet!

 

Mint az ismert, a jelentést kétharmados többséggel fogadta el az EP, így az EU története során először indul meg az uniós alapszerződés 7. cikkelye szerinti eljárás egy ország kormányával szemben, mert az érintett országban súlyosan romlott a jogállam helyzete.

 

 

Elfogadta az Európai Parlament a Sargentini-jelentést!

Megszavazta a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést szerdán az Európai Parlament (EP), a plenáris ülésen 448 igen szavazattal, 197 ellenében, 48 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők a dokumentumot. A jelentés elfogadásához a leadott voksok több mint kétharmadára, valamint az összes képviselő abszolút többségének támogatására (vagyis legalább 376 szavazatra) volt szükség.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás