Késve, de lezárták az Arany-patak hidat

Unyatyinszki György
2018. szeptember 6. csütörtök, 11:34
Autóval kár próbálkozni.

Csütörtök reggel 8 órára ígérte az önkormányzat a lezárását, ám az autósok meglepetésre mégis jóval ezután is felhajthattak a szombathelyi Arany-patak hídra. Azonban most már az autósoknak hibábavaló megközelíteni a hidat: a késő délelőtti órákban kihelyezték a forgalmi rend megváltozását jelző táblákat. Az útkezelő munkatársai jelenleg épp az autósforgalmat elterelő útakadályokat építik a hídnál.

 

Puskás Tivadar polgármester egy hete jelentette be, hogy az Arany-patak híd a nagy igénybevétel miatt elhasználódott. Nem csak a futófelület szorul javításra, de a híd szerkezetét is érte kár. Hogy meddig lesz lezárva a híd, arról nem adott tájékoztatást a polgármester.

 

 

Csoda Szombathelyen! Egy nap alatt befejezték azt, amit öt hónapig nem tudtak

Elképesztő csodát láthattak azok a szombathelyi autósok, akik ma reggel a Rohonci úton autóztak végig. Befejezték a szakemberek a munkát a híd eddig felbontott szakaszán, és villámgyorsan nekiláttak a másik oldal javításának is. Úgy tudjuk, hogy a gyors munkának egészen észszerű oka van: szeptember 6-tól, vagyis csütörtök reggel 8 órától lezárják - hivatalos meghatározással bizonytalan időre, konyhanyelven végleg - az Arany-patak hidat az autóforgalom elől.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás