11 éves kislánnyal szexelhetett két sztársportoló

Fehér Buda
2018. szeptember 14. péntek, 14:09
Nyomozás indult ellenük.

A Blikk információi szerint kettő közismert élsportolót neveztek meg egy olyan jelentésben, amiben az áll, hogy hogy az érintettek hosszú hónapokon keresztül folytattak szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A lap úgy tudja, hogy a lány csak később nevezte meg a zaklatóit, ezután történt meg a rendőrségi felejelentés.

 

 A rendőrség megerősítette, hogy a feljelentésben foglaltakat az illetékes megyei kapitányság „szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja”. Ha a nyomozás során kiderül, hogy igazak a vádak, akkor a két sportoló 5-15 éves szabadságvesztéssel nézhet szembe, hiszen a lány még nem töltötte be a tizennegyedik életévét. Magyarországon ez a beleegyezési korhatár, aki ennél fiatalabb gyermekkel létesít szexuális kapcsolatot, az mindenképp bűncselekményt követ el.

 

A Blikk egyébként megkérdezett egy szakembert arról, hogy a lány képes lesz-e valaha is feldolgozni a történteket, aki azt válaszolta, hogy az áldozat élete során visszatérő problémát okoznak majd az elszenvedett lelki sérülések.

 

Címlapkép: Pixabay

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás